AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, donatacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kocasının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek malını ve canını riske edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını bıçaklanmış görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının bıçaklandığını görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin elinde bıçak görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir