AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin elinde bıçak görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elinde bıçak görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı eline almak parasının ve malının artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin elinde bıçak görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir