AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek zahmete düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında elinde kağıt para görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para eline almak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir