AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz kağıt gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para eline almak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında elinde kağıt görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında elişi kağıdı görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir