AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kağıt görmek

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kağıt gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para eline almak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında elişi kağıdı görmek inancını bir kenara atacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir