AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüye kağıt vermek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak aradığı aşkı bulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüden kağıt almak zafer ve bol kazanç getireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden kağıt almak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden kağıt para almak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir