AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para eline almak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet eder.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinden kağıt para almak şöhret ve itibar kazanacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt ve madeni para görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para taşımak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir