AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yeni kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Özgürlük arzunuz artıyor.

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elbise giydiğini görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir