AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi elbise giymek

Kahve falında krem rengi elbise giymek

Kahve falında krem rengi elbise giymek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında krem rengi elbise giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Kahve falında krem renginde elbise giymek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi çizme giymek kafa dağıtacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi abiye giymek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi mont giymek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi etek giymek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir