AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda ayak yıkamak

Kahve falında banyoda ayak yıkamak

Kahve falında banyoda ayak yıkamak her hayalini de gerçekleştireceğine, biraz dinleneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok büyük kazanç sağlanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında banyoda ayak yıkamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda yüz yıkamak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında banyoda birini yıkamak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda halı yıkamak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda saç yıkamak ağız tadı ile yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda saçını yıkamak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında banyoyu yıkamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini banyoda yıkamak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir