AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hak yiyeceğine, mevki kazanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hacetinizin giderilmesine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir