AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ardından gitmek

Kahve falında ölünün ardından gitmek

Kahve falında ölünün ardından gitmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerinin aksayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün ardından gitmek gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Kahve falında ölünün ardından gitmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak insanlığıyla herkese örnek olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ardından koşmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir