AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ardından ağlamak

Kahve falında ölü ardından ağlamak

Kahve falında ölü ardından ağlamak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kızına daima sahip çıkacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin ardından ağlamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ardından ağlamak iç huzurunun yerinde olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ardından ağlamak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak kudret ve hikmet sahibi olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir