AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ardından koşmak

Kahve falında birinin ardından koşmak

Kahve falında birinin ardından koşmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, zorlukların son bulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ardından koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında birinin ardından koşmak yaşananları unutturacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hanesine huzurun dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ardından ağlamak sürekli dua alarak yaşayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak kafasının rahat edeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ardından ağlamak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir