AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ardından ağlamak

Kahve falında ölünün ardından ağlamak

Kahve falında ölünün ardından ağlamak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ardından ağlamak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ardından ağlamak şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ardından ağlamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir