AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin ardından gitmek

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, beklediklerini duyacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ardından gitmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ardından ağlamak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin ardından ağlamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında ölü ardından ağlamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ardından koşmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, günlerini bunun için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir