AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bebek sahibi olunacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş birinin ardından gitmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin ardından gitmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün ardından gitmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatın kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ardından koşmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak adım atarken çok zorlanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir