AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölenin ardından ağlamak

Kahve falında ölenin ardından ağlamak

Kahve falında ölenin ardından ağlamak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Kahve falında ölen birinin ardından ağlamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ardından ağlamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ardından ağlamak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ardından ağlamak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ardından ağlamak iş yeri sahibi olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölenin ardından ağlamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ardından ağlamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir