AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm gömmek

Kahve falında ölüm gömmek

Kahve falında ölüm gömmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ancak yılmayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm gömmek gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Kahve falında ölüm gömmek böylece hayata yeniden sarılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını toprağa gömmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında canlı gömmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insan gömmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Kahve falında diriyi gömmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında ölüler gömmek huzur getirecek birinin çıkacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir