AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kuma gömmek

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, iş sahibi olunacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek masraflarının azalacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları kuma gömmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını kuma gömmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kuma gömmek kazancın az da olsa yitirileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kuma gömmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Kahve falında kuma gömmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını kuma görmek hayatını ailesine adayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir