AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı gömmek

Kahve falında canlı gömmek

Kahve falında canlı gömmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı gömmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Kahve falında canlı gömmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı birini gömmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında canlıyı gömmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, malların artacağına inanılır.

Kahve falında canlı bebeği gömmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini canlı gömmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini canlı canlı gömmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, söylediklerinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir