AnaSayfa / Genel / Kahve falında diriyi gömmek

Kahve falında diriyi gömmek

Kahve falında diriyi gömmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında diriyi gömmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında diri gömmek her şeyi kuralına göre yapacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri gömmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diri diri gömmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı diri diri gömmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu diri diri gömmek geçim kolaylığı yaşayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini diri diri gömmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri insan gömmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir