AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tutmak

Kahve falında at tutmak

Kahve falında at tutmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hırsızlık yapacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında at tutmak gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında atı yularından tutmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz atı tutmak evindeki huzurun bozulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında atın yularını tutmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında at tutmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın ipinden tutmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında atı tutmak borçların gittikçe artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir