AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine düğün yapmak

Kahve falında ölü birine düğün yapmak

Kahve falında ölü birine düğün yapmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çaresizleşeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak aç kalacağına, sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye düğün yapmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evli birine düğün yapmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızına düğün yapmak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evde düğün yapmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün yapmak hedeflerine ulaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kır düğünü yapmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek yapmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir