AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden yiyecek almak

Kahve falında ölen birinden yiyecek almak

Kahve falında ölen birinden yiyecek almak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında kuru yiyecek görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette yiyecek görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unlu yiyecekler görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek sayılacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işarettir.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir