AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tesbih almak

Kahve falında ölüden tesbih almak

Kahve falında ölüden tesbih almak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Kahve falında ölüden tesbih almak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Kahve falında ölüden tesbih almak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tesbih vermek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek bazı ortaklıklar kuracağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam tesbih görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, içine fesat düşeceğine delalettir.

Kahve falında tesbih hediye aldığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir