AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden tesbih almak

Kahve falında ölü birinden tesbih almak

Kahve falında ölü birinden tesbih almak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek ona emek vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye tesbih vermek iki tarafın da çok sevineceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına işarettir.

Kahve falında ölüden tesbih almak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi tesbih görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih yaptırmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir