AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı tesbih görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında taş tesbih görmek dostlardan zarar görüleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih taşı görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, elde edilen nasibin artacağına delalettir.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih almak kötü duygularından arınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tesbih görmek bereketli bir döneme girileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, dinine bağlı kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir