AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tesbih görmek

Kahve falında cam tesbih görmek

Kahve falında cam tesbih görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, ana baba sözü dinlemeye, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında cam tesbih gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında cam tesbih görmek eline geçen paraları tutamayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında tesbih tutmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında işlemeli tesbih görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinde tesbih görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tesbih çekildiğini görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih taneleri görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Kahve falında çok tesbih görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir