AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye tesbih vermek

Kahve falında ölüye tesbih vermek

Kahve falında ölüye tesbih vermek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye tesbih vermek gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak mutluluk ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Kahve falında ölüye tesbih vermek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında ölüden tesbih almak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Kahve falında tesbih namazı kılmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih boncuk görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih beğenmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden hediye tesbih almak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir