AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih tanelerini toplamak

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayallerinin suya düşeceğine, canını sıkılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında tesbih tanesi yemek sorunların çabucak halledileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih taneleri görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden tesbih toplamak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kopan tesbihi toplamak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir