AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine süt vermek

Kahve falında ölü birine süt vermek

Kahve falında ölü birine süt vermek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, evine haciz geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine süt vermek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden süt almak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden süt almak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek önemli işler yapacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye süt vermek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye süt içirmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine süt vermek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir