AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeyle süpürmek

Kahve falında süpürgeyle süpürmek

Kahve falında süpürgeyle süpürmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek şansın yaver gideceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Kahve falında süpürgeyle süpürmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir