AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden saklanmak

Kahve falında ölüden saklanmak

Kahve falında ölüden saklanmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölüden saklanmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında ölüden saklanmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında babasından saklanmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında camiye saklanmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında çatıda saklanmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete saklanmak yeni bir eve taşınacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak bolluğun ve bereketin geleceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir