AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden saat almak

Kahve falında ölü birinden saat almak

Kahve falında ölü birinden saat almak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden saat almak gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Kahve falında ölü birine saat vermek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden saat hediye almak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinden saat almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye saat vermek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden saat almak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük saat görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek çok uğraş vereceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir