AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye saat vermek

Kahve falında ölüye saat vermek

Kahve falında ölüye saat vermek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye saat vermek gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ölü birine saat vermek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden saat almak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden saat hediye almak kazancının da aynı oranda artacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Kahve falında ölüden saat almak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye saat vermek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye saat görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni saat görmek kuş gibi hafifleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalpli saat görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir