AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar saati görmek

Kahve falında duvar saati görmek

Kahve falında duvar saati görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar saati gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında antika duvar saati görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Kahve falında duvar saat hediye almak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara saat asmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında duvar saati ayarlamak işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında mavi duvar saati görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında duvarda saat görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında duvar saati hediye almak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir