AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine saat vermek

Kahve falında ölü birine saat vermek

Kahve falında ölü birine saat vermek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine saat vermek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü birine saat vermek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden saat hediye almak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden saat almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden saat almak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye saat vermek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın kaplama saat görmek onu darda bırakmayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kol saati takmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir