AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak düşmanlarını bile affedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaatın tepesinde olmak tartışmalar yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek inşaata çıkmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaata çıkmak bir sınavdan geçileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat merdivenlerinden çıkmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik tepeye çıkmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir