AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı tepeye çıkmak

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, isabetli adımlar atacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında taşlı tepeye çıkmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalettir.

Kahve falında bir tepeye çıkmak fesada bulaşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir