AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden mendil almak

Kahve falında ölüden mendil almak

Kahve falında ölüden mendil almak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden mendil almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında ölüden mendil almak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kına mendili görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli mendil görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet eder.

Kahve falında kokulu mendil görmek acı tecrübeler edineceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında mendil yıkamak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi mendil görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir