AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlenmiş mendil görmek

Kahve falında işlenmiş mendil görmek

Kahve falında işlenmiş mendil görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında işlenmiş mendil gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında işlenmiş mendil görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendil vermek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kirmizi mendil almak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında mendil atmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinden mendil almak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekten mendil almak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir