AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına mendili görmek

Kahve falında kına mendili görmek

Kahve falında kına mendili görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Kahve falında kına mendili gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Kahve falında kına mendili görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz mendili görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mendille oynamak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek mendil görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek mendili görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi mendil görmek her konuda şansın yaver gideceğine, ne yapacağını şaşıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir