AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden beyaz mendil almak

Kahve falında birinden beyaz mendil almak

Kahve falında birinden beyaz mendil almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kırılan kalbin onarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz mendil görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz mendil vermek maddi açıdan nefes alınacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mendil sallamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir