AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu mendil görmek

Kahve falında kokulu mendil görmek

Kahve falında kokulu mendil görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının da azalacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokulu mendil gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Kahve falında kokulu mendil görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında mendil yıkamak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mendil sallamak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında işlemeli mendil görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mendil hediye almak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında mendil satın almak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir