AnaSayfa / Genel / Kahve falında mendil yıkamak

Kahve falında mendil yıkamak

Kahve falında mendil yıkamak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ticarette şansının düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında mendil yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında mendil yıkamak eğitimlerinin iyi olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında pullu mendil görmek saygınlığına leke sürüleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mendille oynamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil mendil almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mendille burnunu silmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında mendile sümkürmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mendil görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir