AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden lokum almak

Kahve falında ölüden lokum almak

Kahve falında ölüden lokum almak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazanç elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, adının yayılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, maceralara atılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden lokum almak gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Kahve falında ölüye lokum vermek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden lokum almak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lokum yemek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ve lokum yemek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında lokum şekeri görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda lokum görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir