AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı lokum görmek

Kahve falında çikolatalı lokum görmek

Kahve falında çikolatalı lokum görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı lokum gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ne yapacağını şaşıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında lokum çikolata yemek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Kahve falında lokum çikolata görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek sağlık problemleri içinde olacağına, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu lokum görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir