AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden korkmak

Kahve falında ölüden korkmak

Kahve falında ölüden korkmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden korkmak gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Kahve falında ölü birinden korkmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden korkmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında ölü fareden korkmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölülerden korkmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak ve konuşamamak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulur.

Kahve falında papağandan korkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayıp korkmak sağlığının kötüye gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir