AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayıp korkmak

Kahve falında ağlayıp korkmak

Kahve falında ağlayıp korkmak Tövbe Edeceğine, ruhen güzelleşeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Kahve falında ağlayıp korkmak gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Kahve falında ağlayıp korkmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yangından korkmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak şaşkın olacağına, yeni yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan korkmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bereket ve zenginlik olacağına işaret eder.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakalanmaktan korkmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında filden korkmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçmak korkmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir